Fritt utformad hålplåt? Det grejar vi!
Upptäck MEVACO Product Designer
ENKLARE ÄN NÅGONSIN:
Konfigurera perforerade plåtkassetter efter dina önskemål och beställ direkt online.
Testa Product Designer
Läs mer

KONTAKT

KONTAKT Press

 • Jolanta Gatzanis
 • Esslinger Straße 20, 70182 Stuttgart
 • +49 (0)711 9640-570
 • gatzanis@mevaco.de
 • Förfrågningar kan endast bearbetas på tyska eller engelska.

FÖRETAGET

MEVACO är Europas ledande leverantör av sträckmetall, perforerad plåt, krenelerade galler och svetsade galler samt levererar det mest varierade utbudet. Med 135 anställda på 10 platser i Tyskland, Österrike, Schweiz, Frankrike, Italien, Ungern och Polen samt också partner i Skandinavien, Rumänien, Tjeckien, Slovenien och Baltikum når MEVACO över 20 000 kunder i hela Europa. Produktsortimentet utökas regelbundet och omfattar både standardprodukter och produkter som kan konfigureras individuellt.

Rätt förutsättningar för FRAMGÅNG? Det grejar MEVACO!

Med våra produkter och tjänster gör vi din vardag lite enklare. Du kan koncentrera dig helt på dina kunder, dina projekt och ditt arbete. Låt oss ta hand om resten och upplev fördelarna med ett smidigt och välfungerande samarbete.

 • Alltid, helt enkelt

  Vår webbutik är öppen dygnet runt och ger dig alltid besked om vad slutkostnaden blir. Även om du vill börja leta eller konfigurera material sent på natten eller tidigt på morgonen – vår webbutik är alltid öppen.

 • Mångsidigt, helt enkelt

  Våra produkter är lika mångsidiga och olika som dina kunder. Trots att det finns så oändligt mycket att välja mellan gör sökfunktion och filter att du snabbt och lätt hittar rätt produkt i vår webbutik.

 • Individuellt, helt enkelt

  Hos MEVACO förverkligar du även kundens vildaste idéer. Med våra online-verktyg anpassar du snabbt och enkelt alla våra produkter så att de blir precis som du eller kunden vill ha dem. Det gäller allt från måttanpassad tillskärning till specialanpassade perforeringar, maskor och former.

 • Exakt, helt enkelt

  Hos MEVACO hittar du precis den produkt du behöver. Exakt i den utformning du behöver och exakt i det antal du behöver. Alla produkter går att beställa i ett exemplar och uppåt, i webbutiken eller per telefon.

 • Tillgängligt, helt enkelt

  Eftersom vi är så snabba vid tillverkningen, även av specialbeställda produkter, så behöver du aldrig låta dina kunder vänta länge. Du behöver inte hålla dig med något eget lager och kan ändå snabbt förverkliga kundens önskemål eftersom vi tillverkar specialanpassade produkter på max. fyra dagar.

 • Som utlovat, helt enkelt

  Du kan alltid lita på våra priser och leveranstider – oavsett om du fått dem i webbutiken eller över telefon. Du lägger din beställning och sedan går allt automatiskt. Du slipper stressa och oroa dig över om din beställning är på väg. Vi lovar.

 • Genuint, helt enkelt

  Hos MEVACO arbetar människor för människor. Om det är något du undrar eller om du behöver hjälp med att välja produkter eller använda webbutiken så hjälper vi dig gärna via telefon.

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

 • håll dig uppdaterad
 • upptäck alla fascinerande användningsexempel
 • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.