Bullerskydd med visuell dragningskraft

Beklädnad av perforerad plåt i aluminium

Alla vill ha bullerskydd. Men ingen vill ha en ful vägg framför näsan. Lösningen är en beklädnad av perforerad plåt. Kombinerad med andra material blir den en äkta höjdpunkt. En fröjd för både örat och ögat. Till och med om en avfallsförbränningsanläggning döljer sig bakom.

Lite att höra, desto mer att se.

Bullerskyddsväggar har ingen lätt uppgift – de ska isolera mot oljud och dessutom se snygga ut. Därför använde Gerd Hödl perforerad plåt vid Frankfurts avfallsanläggning. Den massiva väggen är över en halv kilometer lång, men ser ändå lätt ut tack vare beklädnaden i perforerad plåt. I kombination med stål, betong, glas och rostfritt stål får anläggningens grannar se en visuellt tilltalande byggnad. Den som inte hör ska åtminstone få något att titta på.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.