Entrén som blickfång i rostfritt stål

Multifunktionell perforerad plåt

En entré kan vara funktionell eller snygg? Fel tänkt: Med perforerad plåt i rostfritt stål kan du få båda delar. Och den tål inte bara blåst utan även graffitikludder. Du bestämmer själv vilken text som ska stå på den. Bättre reklam finns väl inte.

Motståndets vackra sida

Multifunktionell – ett säljord som ofta används men sällan stämmer. På en trafikskola i Münster har de dock lyckats med det. Arkitekten Thomas Ladehoff skapade en modern entré av perforerad plåt i rostfritt stål som inte sviktar för starka vindbyar. Stålet tål även graffitimålarnas övningar och vandalism bättre än vad glas gör. Dessutom blir ingångszonen inte alltför mörk, och materialet passar också utmärkt för upphängning av reklamskyltar. Tänk så vackert det praktiska kan vara. Om det är gjort av perforerad plåt.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.