Ett drömtvättfat

Förverkligat med perforerad plåt i rostfritt stål

I badrummet kan man vårda sin kropp. Och låta ögonen njuta. Åtminstone om perforerad plåt i rostfritt stål är med i leken. Med den kan du låta tvättfatet sväva i rummet som om det vore viktlöst. Tvättningen av händerna blir en oförglömlig designupplevelse.

Det gäller framför allt att veta hur

En del människor drömmer om sol, strand och hav – inredningsarkitekten Harald Schnur drömde om ett svävande tvättfat. Och han har förverkligat sin idé. Hans tvättfatsdesign Scodella är en riktig höjdare. Han fäste en glasskål mellan två perforerade plåtar i rostfritt stål uppsatta i rät vinkel. En bädd av smältlim och laminerat säkerhetsglas stabiliserar konstruktionen. Harald Schnur har därmed bevisat att ingenting är omöjligt! Man måste bara veta hur det ska göras.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.