Balkong av glas? Varför inte använda perforerad plåt?

Alternativet till balkong med räcke av glas

Med originella materialkombinationer kan du uppnå fantastiska effekter. Till exempel en träfasad med balkongräcke av perforerad plåt. Ett attraktivt kontrastprogram och alternativ till balkonger med glasräcke. Upplev en luftig utsikt utan främmande insyn!

Boende i vårdad miljö med perforerad plåt

Att designa ett vårdhem så att det stimulerar livsglädjen hos de boende är ingen lätt uppgift. I Raabs har de dock lyckats med det – tack vare den lekfulla behandlingen av material och färger. Arkitekturgruppen Edelmüller och Zobl kombinerade den vin- och purpurröda träfasaden med perforerad plåt i mintturkos färg. Genom denna design av balkonger och brandtrappor uppstår en kontrasteffekt som gör ett starkt intryck, och vårdtagarna avnjuter sina äldre dagar i en kontrastrik miljö med en imponerande utsikt.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.