Sätta accenter – med balkongbeklädnad av aluminium

Semitransparenta aluminiumbalkonger

En balkongbeklädnad av aluminium gör din balkong till ett unikt blickfång. Semitransparent perforerad plåt släpper igenom ljus, men skyddar mot främmande blickar. Dessutom är balkongräckena mycket robusta och väderbeständiga. Och det är därför du så gärna använder perforerad plåt till din balkong!

Bostadsområde i Schweiz: Lockbete perforerad plåt

Projektledare Alex Tschuppert ville sätta en speciell ton vid bostadsbygget i schweiziska Menziken. Till balkongräckena ville han ha en metall med en speciell semi-transparens, ett material som släppte in ljus samtidigt som det skyddade mot nyfikna blickar. Materialet behövde även vara extremt robust samt väderbeständigt. Han hade alltså många olika krav, och därför fanns det endast ett material som kunde uppfylla dem alla – perforerad plåt. Det är inte så konstigt att alla andra balkongägare i trakten nu vill ha ett likadant räcke.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.