Hål vid hål, men skyddar ändå

Fönstesrfront med perforerad plåt i alumimium

Vissa hemligheter bör förbli bevarade. Till exempel att det döljer sig ett parkeringsgarage bakom en snygg fönsterfront. En beklädnad av perforerad plåt i aluminium gör det möjligt. För metallbyggare öppnar perforerad plåt många olika möjligheter. Både för nya och gamla byggnader.

Design och funktion perfekt kombinerade

I Worms river man inte gamla hus. Tvärtom – man underhåller dem och bygger om dem med mycket kärlek och fantasi. Därför kan du på stadens gågata hitta en byggnad som har fått alla fönster på de övre våningarna täckta av perforerad plåt. Men vem bor bakom fönsterluckor som inte går att öppna? Svaret är: Ingen! Dessa våningar används som parkeringsgarage. Metallingenjör Christian Schnabel valde detta material eftersom det förenar praktisk funktion med bra design – det skyddar bilarna från insyn samtidigt som det släpper ut avgaserna.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.