Håll det privata privat

Snyggt insynsskydd av strukturplåt

Att se och synas. Det passar inte alla. Många föredrar att vara skyddade mot blickar. Strukturplåt i alumimun ger ett insynsskydd som är omtyckt av båda sidor. De boende kan vara för sig själva. Och besökarna har ändå något intressant att titta på.

Beständig väktare för den privata sfären

Så småningom tröttnar till och med hårt arbetande affärsmän på utsikten över företagstomten. Det blir dags att skaffa ett insynsskydd. Men det bör vara ett som även kunderna får ut något av. Därför kom strukturplåt till användning som privatlivets väktare. Det är en ogenomskinlig och slät plåt som ser lika levande ut som perforerad. Särskilt i mörker ger den en dramatisk effekt när strukturen framhävs av lampor i omgivningen. Företagaren Martin Klein är entusiastisk. När han ska göra affärer hjälper detta bygge honom att imponera på kunder och leverantörer.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.