Endast för stamgäster

Dörrvakt av perforerad plåt

Lite privatliv behövs. En modern typ av insynsskydd är perforerad plåt i alumimum. Som utfyllnad i en U-profil blir den rent av avantgardistisk. Kombinerad med genomskinligt glas får du i en handvändning ett unikt utetak. Då kan du gärna avstå från ett trädgårdsstängsel.

U-profil med perforerad plåt i stället för trädgårdsstängsel

I Waldaschaff nära Aschaffenburg finns det stark arkitektur. I stället för trädgårdsstängsel valde arkitekten Hans Piasny en U-formad ram och fyllde i den med perforerad plåt. Ett överliggande utetak av genomskinligt glas med underhängande kassetter av perforerad plåt fullbordar konstruktionen. Den garanterar att endast önskade gäster kan komma in och besöka huset herrskap. Det kan dock inkludera även förbipasserande som vill gratulera dem till den vackra dekorationen.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.