Gammal skönhet i nya kläder

Fönsterluckor av perforerad plåt

Kvaderstenar kombinerade med Creativ line Matris. Det låter bra och ser ännu bättre ut. Fönsterluckor av perforerad plåt är ett perfekt sol- och inbrottsskydd. I mörker skapar ljuset inifrån en riktig ljusshow. En bra idé för att uppgradera slitna byggnader.

Historiska element med moderna komponenter

Arkitekten Jürgen Mayer såg direkt vilket dåligt tillstånd den K-märkta byggnaden var i – men han såg även dess potential. För att uppnå rätt effekt blandade han unika historiska delar med moderna komponenter. Resultatet blev att de frilagda originalkvaderstenarna från Heidelbergs slott bildade en perfekt grund för fönsterluckorna av perforerad plåt. Materialet är inte bara funktionellt, som solskydd och inbrottsskydd. Det ljus som sipprar ut från insidan gör att fönsterluckorna ser riktigt imponerande ut i mörker.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.