En kulturmärkt miljö

Träfasad kombinerad med sträckmetall

Det ställs höga krav på modern restaurering av historiska miljöer. Med sträckmetall från MEVACO kan dessa uppfyllas. Som skjutbart solskydd blir den ett fint blickfång. Kombinera sedan med en röd träfasad. Resultatet blir en perfekt integrering i det vackra landskapet.

Mod att tänka nytt i Arnsgrün

Den som reser till regionen Vogtland kan njuta av djupa skogar, doftande ängar och modern restaurering av historiska miljöer. Även i Arnsgrün gäller regeln om restaurering i samband med modernisering. Med en röd brädfasad integrerade arkitekten Alfred Görstner gården i landskapet på ett optimalt sätt. Det är bara solskydden som sticker ut. Panelerna av sträckmetall täcker fönstren och vilar på hjul som ligger på skenor. Därmed kan de enkelt skjutas fram och tillbaka. Modet att tänka i nya banor har lönat sig – i Vogtland tycker människorna om det moderna.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.