Ingen chans för värmen

Raffinerat solskydd av perforerad plåt

Det är underbart med sol. Men när den värmer upp bostaden är det mindre skönt. Åtminstone på sommaren. Perforerad plåt i aluminium är ett snyggt skydd mot oönskade solstrålar. Genom att använda lysande färger kan fasader piffas upp i en handvändning.

Material med kreativ potential

I Hamm i Westfalen finns det en byggnad av stål. Eller snarare, klädd i stål. Ett klargult och rödorange solskydd ger färg åt den grå fasaden. De skjutbara panelerna av perforerad plåt sätter inte bara en ljus ton. De är även mycket tåliga och underhållskostnaderna är i det närmaste noll. Arkitekten Gunther Lohmann är helt såld på detta material. ”Perforerad plåt har en stor kreativ potential – den är mycket flexibel och man kan enkelt skapa klara linjer och strukturer med den.”

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.