Lyxigt i Liechtenstein: Räcke med rostfri hålplåt

Räckesfyllnader med bra utrymme

Ett räcke med rostfri hålplåt är alltid ett överraskande designelement. Det har metallbyggarna i Liechtenstein förstått för länge sedan. På Eschnerberg kan du beundra resultatet mitt i den vackra naturen. Lika snyggt utifrån som inifrån!

En furstlig balkongpanel

Furstendömet Liechtenstein är ett av Europas mest framgångsrika affärscentra. Men även inom design har man en hel del att vara stolt över. På bergsryggen Eschnerberg kan vandrare och naturvänner numera njuta av mer än bara landskapet. Det finns även imponerande balkongräcken som har designats av Dietmar Marxer. Ramarna är ihopsvetsade med MEVACO-profiler, och själva panelerna är gjorda av perforerad plåt. Liten men stark – det gäller både för landet och för denna konstruktion.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.