Så insynsskyddat som möjligt: Trädgårdsstaket av metall

Stål eller alumimnium? Perforerad plåt är huvudsaken!

Ett trädgårdsstaket av metall kan vara både ljuspunkt och insynsskydd i ett. I alla fall om det är gjort av perforerad aluminiumplåt. På så sätt blir din trädgård en sevärdhet även utifrån. Men de nyfikna blickarna måste tyvärr stanna där. En exklusiv och väderbeständig lösning som du har glädje av länge!

För ostörd njutning i trädgården

Vem vill att grannarna alltid ska se vad du gör i din trädgård? Ja, inte fastighetschefen Klaus Langer i alla fall. För att kunna njuta ostört av sitt privatliv byggde han ett unikt insynsskydd. Skyddet består av perforerad aluminiumplåt fäst på smala teakstolpar. På så vis fick han ett exklusivt utseende på sitt staket samtidigt som det är väderbeständigt och lätt att underhålla. Och det är inte bara han själv som är imponerad av resultatet – fler och fler har börjat ta efter hans idé.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.