Perfekt matchning: Perforerad rostfri plåt i räckesystem

En solid designskönhet

Vill du förvandla ditt bostadshus till ett designhus? Perforerad rostfri plåt är ett glänsande val för räckesystem. Kombinationen med andra material skapar gränslös frihet i gestaltningen. Ett beständigt och snyggt räckesystem med hög insynsskyddsfaktor.

Kopparhus med räcken av perforerad rostfri plåt

På en sluttning i Schaanwald står en kopparbeklädd skönhet som även imponerar med sina inre egenskaper. På vintern motstår hon extrema väderförhållanden och på sommaren får solen hennes fasad att glänsa. Beauty, skapat av Walter Istermann, har dock ännu fler goda egenskaper. Hennes väderbeständiga räcke av perforerad plåt i rostfritt stål filtrerar solstrålarna och håller nyfikna blickar borta. Tack vare MEVACO-profilen var det enkelt att montera. En sådan huskropp lämnar inget övrigt att önska.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.