Förstahandsval: En trädgårdsgrind av rostfritt stål eller stål

Modern och funktionell estetik

En trädgårdsgrind av rostfritt stål eller stål är allt annat än genomsnittet. Upptäck hur väl design och funktion kan harmoniera. Transparens från insidan och insynsskydd från utsidan – det är vad perforerad plåt åstadkommer. Trädgårdsgrindar av metall är en tidsenlig lösning för moderna individualister.

En glänsande prestation: Trädgårdsgrind av perforerad plåt

Smeden Lothar Altfeld vet hur man gör ett litet mästerverk av en vanlig trädgårdsgrind – nyckeln är perforerad plåt. Med detta material är design och funktion naturligt sammankopplade. Det erbjuder bra insynsskydd men ser ändå lätt och genomskinligt ut. Den galvaniserade ytan förebygger korrosion. En så unik metall öppnar dörrar överallt. Fler och fler människor upptäcker perforerad plåt. Särskilt arkitekter uppskattar dess moderna och funktionella estetik.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.