Kreativ i alla hänseenden

Kontorskök med strukturplåt

En reklambyrå måste vara kreativ även vid presentationen av sig själv. Här erbjuder strukturplåt från MEVACO många möjligheter. Väggarna blir till designelement och köket förvandlas till en lounge. Kombinationen med kontrastrika material skapar ett unikt utseende.

Design från tak till vägg

I den vinproducerande byn Uhlbach är det viktigt att ha det mysigt. På bara fem minuters avstånd från Stuttgart kan besökare avnjuta byns berömda viner. Även om tiden här tycks stå stilla gör den det aldrig i designvärlden. Företaget Logowerbung valde modern strukturplåt för väggbeklädnaden i kontorets kök. Den är lätt att rengöra och passar harmoniskt in med den befintliga inredningen i ek- och körsbärsträ. Detta är avgörande för Thomas Reinmüller – för i slutänden måste man ändå lita på designern.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.