Stadsbyggnad med sträckmetall

Industriell design för balkong och trädgård

Att skapa något unikt av ett speciellt projekt. Det är alla arkitekters dröm. Sträckmetall från MEVACO skapar en industriloftscharm som är väl värdig en utmärkelse. Till exempel som balkongräcke eller på trädgårdsgrindar. En lyckad kombination av transparens och insynsskydd.

Ljus, luft och kärlek: Sonnenesplanade

Området ”Sonnenesplanade” i Nürnberg är ett mönsterprojekt för modern arkitektur. G. P. Wirth förvandlade det industriella minnesmärket till moderna lägenheter. Efterfrågan har varit enorm. För att få till den speciella industribostadscharmen använde arkitekten sträckmetall till balkongräcken och trädgårdsgrindar. Det genomskinliga materialet passar inte bara perfekt in i arkitekturen utan skyddar också mot insyn samtidigt som det släpper igenom ljus och luft. Tack vare denna profilbyggnad ligger även Nürnberg bra till för internationella stadsbyggnadspriser.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.