Inga oönskade inkräktare

Sol- och inbrottsskydd med perforerad plåt

Inbrottstjuvar vill väl ingen ha i sitt hus. Och under varma dagar inte heller någon sol. Perforerad plåt från MEVACO skyddar på ett innovativt sätt mot båda delar. Creativ Line Ellipse filigrana design är förvånansvärt robust. Dessutom skapar den fänglsande ljusspel inne i huset.

Hjärtligt välkommen till ljusspelens hus!

För den italienska sängtillverkaren TWILS räkning har Mario Piaser skapat ett innovativt semesterhus där konsten att koppla av har fått bli den centrala inspirationskällan. ”Dag och natt” är mottot – och perforerad plåt ska omsätta det i praktiken. Den fungerar inte bara som solskydd och inbrottsskydd utan charmar även genom sin snygga design. Den är robust men ändå elegant. Så fort de första solstrålarna tittar in uppstår underbara ljusspel inne i huset. Dag ut och dag in.

skriv ut broschyr

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.