Fritt utformad hålplåt? Det grejar vi!
Upptäck MEVACO Product Designer
ENKLARE ÄN NÅGONSIN:
Konfigurera perforerade plåtkassetter efter dina önskemål och beställ direkt online.
Testa Product Designer
Läs mer

KONTAKT

KONTAKT Press

  • Jolanta Gatzanis
  • Esslinger Straße 20, 70182 Stuttgart
  • +49 (0)711 9640-570
  • gatzanis@mevaco.de
  • Förfrågningar kan endast bearbetas på tyska eller engelska.

All information om MEVACOs produkter

Vi kan det mesta om plåtar och galler. Därför är det oss du ska prata med när det kommer till utformningen av dina inom- och utomhusmiljöer. Inom vårt kompetensområde ryms stor kunskap om perforerad plåt, sträckmetall och galler.

Perforerad plåt, krenelerat galler, svetsat galler och sträckmetall är vad vi brinner för. Vi lägger ner hela vår själ i tillverkningen av din unika produkt. Varje dag. Vi har nu samlat på oss en hel del erfarenhet. Vår kompetens är något som vi vill dela med oss av till er – våra kunder. Här finner du användbar information om våra produkter, tillgängliga material och verktyg som MEVACO Configurator och MEVACO Product Designer som hjälper dig med utformningen av enskilda produkter. Men också våra olika efterbehandlingar som exempelvis pulverlackering.

Plåtar och galler för inom- och utomhusmiljöer

Det spelar ingen roll om du vill använda våra produkter inom- eller utomhus: Med våra perforerade plåtar, sträckmetallsektioner och galler tar du både funktion och estetik till en ny nivå. Hos oss finner du sträckmetall, perforerad plåt, krenelerat galler och svetsat galler.

Till produkterna

Rätt material för varje användningsområde

Våra produkter klarar en mängd olika utmaningar. Det spelar ingen roll om du är ute efter väderbeständiga material efterbehandlade med pulverlackering eller förzinkat stål för utomhusmiljöer, eller material av riktig hög kvalitet, som rostfritt stål, för visuellt tilltalande plåtar och galler. Hos oss kan du välja bland en mängd olika material. Därför kan du alltid hitta rätt material för just ditt projekt.

Till materialöversikten

Unik produktutformning med MEVACO

Vårt sortiment består av mer än bara standardprodukter. För att ditt projekt verkligen ska imponera på dina kunder erbjuder vi flera olika möjligheter till produktutformning: alltifrån individuell konfiguration med måttanpassad design, till foton som omvandlas till perforerad plåt. Låt dig inspireras av oss.

MEVACO Configurator

MEVACO Configurator gör det enkelt att ta fram unika produkter. Skapa din personliga och måttanpassade produkt med hjälp av anvisningar steg för steg, intuitiv bearbetning och enkel anpassning. Fascinerande enkelt!

Läs mer

MEVACO Product Designer

Med MEVACO Product Designer kan du i några få steg utforma en helt unik perforerad plåt efter eget tycke och smak. Snabbt och smidigt: på fri hand eller efter en mall.

Läs mer

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.