Fritt utformad hålplåt? Det grejar vi!
Upptäck MEVACO Product Designer
ENKLARE ÄN NÅGONSIN:
Konfigurera perforerade plåtkassetter efter dina önskemål och beställ direkt online.
Testa Product Designer
Läs mer

KONTAKT

  • Jolanta Gatzanis
  • Esslinger Straße 20, 70182 Stuttgart
  • +49 (0)711 9640-570
  • gatzanis@mevaco.de
  • Förfrågningar kan endast bearbetas på tyska eller engelska.
TILLBAKA TILL ÖVERSIKTEN

28.02.2014

Perforerad plåt ger avspända flygresenärer

På flygplatsen Malpensa i Milano i Italien checkade 20 miljoner passagerare in under det senaste året. Dessa passagerare kan sedan en tid dra nytta av en mycket bekväm service – företaget ParkinGO erbjuder ett omfattande serviceutbud som minskar stressen för passagerarna på väg till och från flyget. Flygresenärens bil parkeras i ett särskilt parkeringshus. Därefter erbjuds transport med transferbuss direkt till terminalen. Under tiden erbjuds resenären ett antal olika tjänster, som t.ex. snabb incheckning. Denna tjänsteleverantörs karakteristiska visuella image är framtagen av arkitektbyrån Studio APE i Rivoli, i närheten av Turin. Och perforerad plåt Rv 15-21 i aluminium från MEVACO spelar en stor roll i samband med det. ”Ett band av perforerad plåt Rv 15-21 i aluminium från MEVACO går genom hela byggnaden och följer kunderna ända från infarten i företagets parkeringshus till transferbussens hållplats”, förklarar Gianluca Alessio och Francesco Zannier, de två arkitekterna som driver Studio APE. ”En fördel med perforerad plåt från MEVACO är att den går bra att använda i både inne- och utemiljöer. Vi har utgått från rummens olika egenskaper och växelvis placerat den perforerade plåten framför vita väggar eller framför glas. Därmed får vi hela tiden nya intressanta intryck, samtidigt som vi bevarar en igenkännlighet och visuell identitet för ParkinGO.” ParkinGO har i nuläget anläggningar på nio olika flygplatser i Italien, och på fem av dessa är det perforerad plåt Rv 15-21 i aluminium från MEVACO som står för företagets enhetliga visuella intryck. ParkinGO har meddelat att de tänker expandera ytterligare under det kommande året, och även då kommer perforerad plåt från MEVACO att användas.

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.