KONTAKT

  • Jolanta Gatzanis
  • Esslinger Straße 20, 70182 Stuttgart
  • +49 (0)711 9640-570
  • gatzanis@mevaco.de
  • Förfrågningar kan endast bearbetas på tyska eller engelska.
TILLBAKA TILL ÖVERSIKTEN

01.04.2014

MEVACO förenklar för kunden – med en ny generation butiker på nätet

MEVACO förstärker under 2014 inriktningen på kundkommunikation och kundlojalitet. Med den omarbetade och modernt utformade webbutiken visar MEVACO att de inte blott och bart är en leverantör av perforerad plåt och sträckmetall, utan även av tjänster. Den nya närvaron på nätet motsvarar vad varumärket länge har stått för: fascinerande enkelhet. Hela vägen, från det smidiga sättet att göra förfrågningar och beställa till de snabba leveranserna, erbjuder MEVACO högklassiga tjänster.

Den nya webbplatsen med förbättrad webbutik markerar upptakten till ökat kundfokus under2014. Detta märks inte bara på hur överblickbar och användarvänlig webbplatsenblivit. Här finns en rad intelligenta funktioner som svarar mot kundernas behov, som till exempel enkel produktsökning med förbättrad filterguide, möjlighet att göra flerfaldiga val, produktrekommendationer för olika tillämpningar, Online-konfigurator för tillskurna ämnen med kant, en förteckning över lämpliga profiler till vald perforerad plåt och omedelbar prisinformation för att kunna skapa snabba offerter.
Vid sidan av de optimerade funktionerna som leder fram till just den önskade produkten, får kunden förslag på mer än 30 olika användningsområden för perforerad plåt, sträckmetall, svetsade galler och korrugerade trådnätsgaller. Text- och bildexemplen på föremål till trädgårdsanläggningar, fasader, inredningar och möbler från hela Europa kommer från våra kunder, verksamma som metallkonstruktörer och arkitekter. Exemplen visas på webbplatsen under rubriken Fascinerande. Förutom att webbplatsen har fått en bättre struktur, bättre funktioner och blivit snyggare, kan kunden bekvämt bläddra i den omfångsrika MEVACO-katalogen och i broschyrerna på nätet och i lugn och ro studera den sökta produkten i skala 1:1. Där finns alla uppgifter om olika varianter av material, maskor och perforeringar, mått och tillskärning för den specifika produkten. Direktbeställning med artikelnummer är lika enkelt som att använda Online-konfiguratorn för tillskurna ämnen med kant. Dessutom följer en rabatt med varje beställning via internet!

Efter att ha registrerat sig första gången i webbutiken får kunden, förutom möjligheten att bekvämt söka igenom en mängd olika metallprodukter, även tillgång till de vanliga tjänsterna. Hit hör försäljning av enstaka artiklar, snabb, tillförlitlig leverans – lagervaror skickas inom 24 timmar och särskilda produkter inom 4 dagar – och priser med allt inräknat för bindande anbud. MEVACOs nya generation webbutiker erbjuder fascinerande enkelhet, med snabb och enkel beställning för kunden.

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.