Fritt utformad hålplåt? Det grejar vi!
Upptäck MEVACO Product Designer
ENKLARE ÄN NÅGONSIN:
Konfigurera perforerade plåtkassetter efter dina önskemål och beställ direkt online.
Testa Product Designer
Läs mer

KONTAKT

  • Jolanta Gatzanis
  • Esslinger Straße 20, 70182 Stuttgart
  • +49 (0)711 9640-570
  • gatzanis@mevaco.de
  • Förfrågningar kan endast bearbetas på tyska eller engelska.
TILLBAKA TILL ÖVERSIKTEN

31.05.2014

Simma, bada och plaska ostört.

Enligt marknadsundersökningsföretaget GfK finns det 660 000 privata pooler i Tyskland och ytterligare 12 000 nya pooler tillkommer varje år. Därmed ansluter sig landet till toppen av den europeiska ligan, Frankrike och Spanien. Inom denna lukrativa bransch arbetar Petra Ketzers företag ”Rund ums Schwimmbad” (”Kring poolen”) med tillverkning av privata pooler i olika utföranden. En tydlig trend är insynsskydd av perforerad plåt från MEVACO. ”Eftersom tomterna blir allt mindre och därmed även den fria yta som finns tillgänglig för en pool, bestämmer sig fler och fler för att skaffa ett insynsskydd”, berättar Petra. ”Tidigare använde man palissader eller buskage. Det har man frångått idag.” Istället satsar kunderna på bekväma lösningar som 2 millimeters perforerad plåt från MEVACO, Rg 20-48,5, av galvaniserat stål. ”Detta material har flera fördelar”, förklarar Petra Ketzer. ”Trä och buskage kräver ständig skötsel och kan förorena poolen, men ett insynsskydd av perforerad plåt från MEVACO är helt skötselfritt. Det motstår väder och vind. Dessutom ger perforeringen en öppen känsla, utan att kompromissa med den privata sfären. Den som vill ha det bekvämt kan inte hitta ett bättre insynsskydd.” Med insynsskydd av perforerad plåt från MEVACO har ytterligare ett verksamhetsfält på en växande marknad öppnat sig för företaget i Göppinger.

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.