Fritt utformad hålplåt? Det grejar vi!
Upptäck MEVACO Product Designer
ENKLARE ÄN NÅGONSIN:
Konfigurera perforerade plåtkassetter efter dina önskemål och beställ direkt online.
Testa Product Designer
Läs mer

KONTAKT

  • Jolanta Gatzanis
  • Esslinger Straße 20, 70182 Stuttgart
  • +49 (0)711 9640-570
  • gatzanis@mevaco.de
  • Förfrågningar kan endast bearbetas på tyska eller engelska.
TILLBAKA TILL ÖVERSIKTEN

31.07.2014

Större urval, helt enkelt! Den nya katalogen från MEVACO är här.

Så här enkelt fungerar den nya katalogen från MEVACO: öppna den, läs den, hitta och beställ helt enkelt det du söker. MEVACO vill göra det enkelt för dig som kund. Och med hjälp av den nya katalogen kan du snabbt hitta just den produkt som du söker, vare sig det gäller sträckmetall, perforerad plåt, krenelerat galler eller svetsat galler. Som en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av sträckmetall och perforerad plåt över hela Europa har MEVACO i den nya katalogen valt att lägga fokus på sitt kundlöfte ”fascinerande enkelt”.

Den nya katalogen från MEVACO är praktisk, behändig och modern.
Enklare användning, tydliga och begripliga beskrivningar av produktegenskaper och tjänster. Det gör det enklare för kunden att söka och leder fram till den önskade produkten. Och man kan alltid tryggt lita på att produktinformationen är fullständig. Försäljningschefen för Europa, Ägidius Jung, är stolt över den nya katalogen: ”Alla produkter och tjänster har samlats i en katalog på ett överskådligt, förenklat, tydligt och användarvänligt sätt och ger en heltäckande bild av allt som MEVACO har att erbjuda. Det löfte om enkelhet som MEVACO ger sina kunder kommer till uttryck i den nya katalogens utförande och användning.”

Kvalitetsförbättringar genom betatest
Innan den nya katalogen från MEVACO gick i tryck betatestades den på kunder med avseende på innehåll, användning och utformning. ”Vi ville veta om även kunderna uppfattar katalogens enkelhet på det sätt som vi gör”, motiverar Jung betatestet. Därför togs kundernas åsikter och idéer på största allvar och har påverkat katalogens utformning. ”Till syvende och sist är ju katalogen avsedd för kunden och inte för oss”, framhåller försäljningschef Jung.
Det enkla sättet att använda katalogen, som är utformad som en broschyr i A4-format, börjar redan med en anvisning på omslagets utvikningssida. Produktsidornas viktigaste fakta förklaras där i korthet, så att man sedan snabbt och enkelt hittar inne i katalogen. Utvikningssidan kan dessutom användas som bokmärke.

Precis som i den förra katalogen är produktbilderna i skala 1:1. Den här gången finns det dock ännu fler produktbilder av tillämpningar i stort format och med sidhänvisning direkt till produkten. Inspirerande användningsexempel visas i olika vyer och stora bilder.

Raka vägen till rätt produkt och praktiska tips
Tack vare ett register kommer man direkt till önskad produktkategori och till ytterligare ämnen. Steg-för-steg-anvisningarna för konfigurering av önskad produkt är enkla, klart strukturerade och tydliga.
Ett bra stöd för kunden är de nytillkomna och lättfattligt skrivna bearbetningstipsen med foton och teknisk information om produkterna. Men också användningstips visar snabbt vilken produkt som är mest användbar: På grund av sin luft- och ljusgenomsläpplighet lämpar sig sträckmetall särskilt väl för skuggning. Tips om inramning, vidare bearbetning, avfasning och kapning eller stukning och överlappning av sträckmetaller innebär viktiga anvisningar för hantverkaren. För vidare bearbetning av perforerad plåt finns det bland annat tips om varmförzinkning och pulverbeskiktning.

Den nya katalogen passar till initiativet MISSION POSSIBLE.
Den nya katalogen från MEVACO med sin rubrik ”Större urval, helt enkelt” passar perfekt till MEVACOs aktuella kundkommunikation, MISSION POSSIBLE. Det är ett initiativ riktat till hantverkare inom metallbearbetning. MISSION POSSIBLE är ett program med åtta punkter som presenterar de förenklingar av metallbearbetarens vardag som MEVACO erbjuder genom sina produkter och tjänster. Vare sig det handlar om styckvis beställning, all inclusive-pris, leverans av önskad produkt på fyra dagar eller stort utbud av prover, bevisar MISSION POSSIBLE att kundnöjdhet har högsta prioritet hos MEVACO. Och det kommer nu även till uttryck i den nya katalogen.

Den nyligen omarbetade katalogen på 355 sidor i modern design och med stort urval är användarvänlig och överskådlig.

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.