Stål som utstrålar inbjudande värme

Perforerad plåt som kreativt blickfång

Det är enkelt att skapa ett varmt mottagande. Till exempel genom att klä element med perforerad plåt från MEVACO. Formerna i vår Creativ Line är ett äkta blickfång. Ett verkligt snyggt elementskydd, både i privat och offentlig miljö.

Liljor av perforerad plåt som patientmagnet

Katharina Trübswasser i blomsterstaden Tulln i Österrike ville ha en originell receptionsdisk till sin praktik. Hon drömde om paneler med liljemönster och hade ställt in sig på att behöva söka i timmar på internet. Istället hamnade hon direkt på MEVACOs hemsida. ”Här hittade jag precis den plåt som jag sökte, och dessutom i rätt storlek.” Sjukgymnasten från Tulln är nu mer än nöjd. Hennes dröm blev till en möbel som drar ögonen till sig. Även människor som inte alls behöver någon sjukgymnastik besöker till hennes praktik bara för att titta på den.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.