Fin utsikt för kända gäster

Balkongräcken av perforerad plåt

Har du en förkärlek för det extravaganta? Då är ett balkongräcke av perforerad plåt precis det rätta för dig! Med det förvandlar du din takterass till en VIP-lounge utomhus. I motsats till balkongräcken av glas skyddar perforerad plåt perfekt mot insyn. På så sätt kan du njuta helt och fullt av utsikten.

Hörnhus med extravagans: Balkongräcken av metall

Pini-huset i München, designat av arkitekten Joseph von Schmaedel, är en mycket speciell byggnad. Den extravaganta fasaden av perforerad plåt bär inte bara företagens reklamskyltar, den bidrar även starkt till att det berömda hörnhuset utstrålar en äkta Times Square-aura. Och även på insidan håller huset det som utsidan lovar. Takterassen erbjuder en fantastisk utsikt och har dessutom räcken av perforerad plåt som skyddar hotellgästerna mot insyn. Att både dra till sig och avskärma blickar på samma gång – det klarar bara perforerad plåt.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.