Utan tvekan en modern höjdpunkt

Ett showroom av sträckmetall

Man kan jaga trender eller själv sätta dem. Med sträckmetall från MEVACO. Genom kombinationen med andra material uppstår en unik look. Särskilt inom modebranschen är det viktigt att inta en ledande roll. Till exempel med ett showroom som inte är likt något annat.

En trendig materialkombination

De nyaste trenderna visas upp i en hypermodern miljö i det polska modemärket Big Stars showroom på 320 m². För att kunna presentera kollektionen på rätt sätt valde arkitekten Seweryn Nogalski sträckmetall från MEVACO i kombination med sten, glas och trä. Mot den stringenta väggdesignen kan modeartiklarna ses i optimal omgivning, samtidigt som lysdioder används i samspel med inredningen och förstärker presentationen ytterligare. Arkitekten är entusiastisk över produktens många användningsområden. Han har redan planer för fortsatt användning av den spännande metallen.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.