Med lätthet ett nytt trapphus

Perforerad plåt som skyddade designelement

Finns det så mycket att göra åt ett trapphus? En hel del om man har tillräcklig fantasi. Färgad perforerad plåt av aluminium piffar upp trapphuset. Och ger samtidigt skydd och stabilitet på ett luftigt och lätt sätt. På så sätt förvandlas trapphuset till en omtyckt samlingsplats.

Både stabil och luftig: MEVACO perforerad plåt

Design, skydd och kvalitetsmärke – den italienska färgfabriken Pintarelli Verniciature hade väldigt tydliga idéer om vad deras nya trapphus skulle klara av. Med mottot ”allting går att ordna” gav de uppdraget åt arkitekten Rossi Rolando. Han förstod att de ville att han skulle göra det näst intill omöjliga. Och tack vare MEVACO lyckades han med det. Den mönstrade väggen förenar stabilitet med luftig och lätt design. ”Om det alltid gick så lätt som det gör med perforerad plåt vore det mycket enklare att vara arkitekt”, sammanfattar Rossi Rolando denna erfarenhet.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.