Säkerhet för italienska polisen

Perforerad plåt som kreativt skydd

Säkerheten är extremt viktig. Men detta får inte påverka utseendet. Därför är det bra att lackerad perforerad plåt fån MEVACO kan uppfylla båda kraven, vilket har kontrollerats av polisen: En italiensk polisstation har låtit klä fönster och dörrar med den.

En säker och bra lösning

Polisstationen i italienska Oderzo behövde en säker konstruktion. Tack vare MEVACO kunde arkitekten Mario Piaser klara denna uppgift utan problem. Han klädde alla fönster med lackerad perforerad plåt. På så vis kan ingen ta sig in eller ens skjuta in genom dem – det har testats. Även färgen, ”Marron Monteado” passar perfekt till den historiska byggnaden. Säkerhet och design behöver alltså inte stå i motsats till varandra, perforerad plåt är beviset på det.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.