Perforerad plåt möter glasfasad

Soltak för italienska somrar

Vad gör man när solen skiner obarmhärtigt från en klar himmel? Man skyddar sig på ett så tilltalande sätt som möjligt: Då är perforerad plåt från MEVACO Creativ Line det bästa valet. Och den passar perfekt till glasfasader. Soltaket verkar luftigt, men skyddar ändå mot strålarna.

Ljusspel med perforerad plåt

Det kan även vi förstå här i den kalla Norden – den som äger ett hus i närheten av Venedig behöver ett soltak för att mildra den italienska solens gassande. Arkitekten Mario Piaser visste direkt vilken produkt han skulle använda. Han kombinerade en fem meter lång perforerad plåt med stora glasskivor. På så vis ser taket genomskinligt ut men filtrerar ändå solen. Beroende på solens läge skapas även underbara ljusspel under taket. Piasers heta tips: på vintern fungerar taket tillsammans med glaspanelerna som ett värmelager.

skriv ut broschyr

Vår webbplats är inte optimerad för att visas i Internet Explorer. För att allt innehåll ska visas optimalt rekommenderar vi att du använder Google Chrome när du går in på våra webbsidor.

Direkt till nedladdningen stäng

ANMÄLAN TILL NYHETSBREV

Här får du veta allt nytt om MEVACOs produkter och tjänster och kan upptäcka spännande exempel på tillämpningar

  • håll dig uppdaterad
  • upptäck alla fascinerande användningsexempel
  • var först med att få information om fina erbjudanden

Jag vill gärna prenumerera på MEVACO-nyhetsbrev och är över 16 år. Alla nyhetsbrev från MEVACO är helt gratis och innehåller allmän och teknisk information, information om evenemang samt om nya produkter och tjänster från MEVACO. Du kan avregistrera dig när som helst via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket för din anmälan till nyhetsbrev. Inom kort kommer ett mail med en bekräftelselänk att skickas till dig.